Tarvitsetko apua? Soita 045 1256447


  Huomio kiireiset työssä käyvät henkilöt, jotka etsivät yksinkertaista tapaa parantaa omaa jaksamistaan hetkisessä arjessa...

Viimein! Näin saat energisemmän arjen ja pudotat ylimääräiset kilot ilman puuduttavia salitreenejä tai dieettejä hyödyntämällä helppoja arkimuutoksia – 100% tulostakuulla

Lunasta oma ilmainen 30 minuutin hyvinvointikonsultaatio & reseptikirja ja saat askel askeleelta etenevän selkeän suunnitelman, jonka avulla pystyt huolehtimaan hyvinvoinnistasi vaikka arkesi olisi kiireistä ja stressaavaa (Arvo 99 euroa)

Näin asiantuntemustani kommentoidaan 👇

Näin reseptikirjaa kommentoidaan 👇

Vihdoinkin... Nopea ja yksinkertainen malli, jolla jaksat paremmin arjessasi ja pudotat muutaman kilon, vaikka arkesi olisi kiireinen!

Oletko kyllästynyt siihen, että elämäsi kutistuu sohvan kokoiseksi ja työpäivän jälkeen jaksat vain lyyhistyä sohvalle, vaikka haluaisit viettää aktiivisempaa elämää?

Oletko yrittänyt kohottaa kuntoasi ilman riittäviä tuloksia? Tuntuuko siltä, että jaksamisesi arjessa laskee jatkuvasti ja kilot kertyvät vuosi vuodelta, etkä pysty vaikuttamaan asiaan?

Viimeisen 3 vuoden aikana olen auttanut yli 100 asiakasta saavuttamaan energisemmän ja aktiivisemman arjen sekä pudottamaan ylimääräiset kilot pysyvästi. Tämä on saavutettu yksinkertaisella ja toimivalla muutossuunnitelmalla, ilman turhaa kikkailua ja jatkuvia epäonnistumisia.

Kehittämäni systeemi, joka todistetusti toimii, keskittyy vain oleelliseen. Lukuisat asiakkaani ovat saavuttaneet pysyviä tuloksia, vaikka heidän arkensa on ollut kiireistä ja stressaavaa – nyt sinäkin voit tehdä saman.

Personal Trainer Arttu Pakknen elääntapamuutos


Seuraa yksinkertaista mallia ja vältät jatkuvan voimavarojesi laskun sekä tunteen, ettet voi tehdä asialle mitään

Energisempi ja aktiivisempi elämä voi olla paljon helpompaa kuin luuletkaan. Monet kiireiset ihmiset eivät yksinkertaisesti tiedä oikeita toimenpiteitä, mikä saa heidät käyttämään paljon enemmän aikaa kuin tarvitsisi.

Olen tehnyt kaiken rankan työn puolestasi, joten sinun tarvitsee vain seurata askel askeleelta etenevää malliani ja saat energisemmän arjen sekä pudotat ylimääräiset kilot nopeasti. Et vain säästä aikaa - kun noudatat tarkasti neuvojani, saat aikaan myös paljon parempia tuloksia kuin koskaan pystyisit saavuttamaan yksin.

Suurin osa kiireisistä henkilöistä eivät koskaan löydä arkeen sopivia työkaluja oman hyvinvoinnin parantamiseksi ilman oikeanlaista apua

Valitettavasti suurin osa kiireisistä henkilöistä ei koskaan löydä yksinkertaisia keinoja hyvinvoinnin parantamiseksi, jotka sopivat heidän arkeensa. Se ei ole heidän vikansa; heitä ei vain ole opetettu oikeaan tapaan saavuttaa tämä tavoite. Sinun ei kuitenkaan tarvitse toimia näin.

Voin näyttää sinulle tarkalleen, miten lukuisat asiakkaani ovat saavuttaneet pysyvästi energisemmän arjen ja pudottaneet ylimääräiset kilot hyödyntämällä yksinkertaista suunnitelmaani. Varaa konsultaatioaikasi jo tänään nähdäksesi, kuinka voit saavuttaa samanlaisen tuloksen paljon nopeammin kuin olet koskaan kuvitellut.

Tässä on lyhyesti tärkeimmät asiat jotka käymme kanssasi läpi ILMAISESSA 30 minuutin hyvinvointianalyysissa...

 • VAROITUS: Saatat olla vakavassa vaarassa menettää energisyytesi ja elämänilosi

  Teetkö sen virheen, että yrität muuttaa elämäntapojasi ilman selkeää suunnitelmaa? Huono ajatus! Näytän sinulle, miksi tämä on valtava virhe ja miten se altistaa sinut epäonnistumiselle ja motivaation lopulliselle menettämiselle.

 • Todistetut menetelmät, joita olen käyttänyt kiireisille henkilöille energisemmän ja aktiivisemman arjen saavuttamiseen

  Paljastan ajattomat strategiat, joita olen käyttänyt energisemmän ja aktiivisemman elämäntyylin saavuttamiseen hektisessä arjessa itselleni ja lukuisille asiakkailleni johdonmukaisesti viimeisten 3 vuoden aikana.

 • Tuhoisat virheet, joita lähes kaikki kiireiset työläiset tekevät

  Lähes jokainen, joka pyrkii parantamaan hyvinvointiaan kiireisessä arjessa tekee nämä yleiset, mutta kohtalokkaat virheet – selvitä, mitä ne ovat, jotta voit välttää ne!

 • 3 Yksinkertaista vinkkiä energisemmän ja aktiivisemman arjen saavuttamiseen

  Nämä strategiat voivat auttaa sinua parantamaan elämäntyyliäsi ja lisäämään hyvinvointiasi VUOSIA nopeammin kuin olet koskaan kuvitellut olevan mahdollista - pysyvällä tavalla.

 • Vanhat myytit ja suorastaan valheet, joita kuulet edelleen hyvinvointialalla tai salin käytävillä

  Moni kiireinen elämäntapamuutoksesta haaveileva uskoo edelleen näihin vanhoihin uskomuksiin ja epäeettisiin valheisiin, joita hyvinvointialalla kerrotaan. Selvitä mitä ne ovat, jotta voit suojautua niiltä.

Säästä itsesi kuukausien kalliilta ja turhalta kokeilulta sekä virheistä oppimiselta käyttämällä malliani energisemmän ja aktiivisemman arjen saavuttamiseen

Miksi tuhlata kuukausia ponnistellen ja yrittäen itse selvittää asioita? Voit säästää tämän ajan ja saada paljon paremman tuloksen, kun saat asiantuntijaneuvoni ja käytät malliani energisemmän ja aktiivisemman arjen saavuttamiseen. Se on kuin oikotie, joka tarjoaa sinulle paremman jaksamisen, paremman kunnon ja vähemmän stressiä.

Oletko valmis saavuttamaan energisemmän ja aktiivisemman arjen mahdollisimman lyhyessä ajassa? Saamaan enemmän vapautta ja parempaa elämäntyyliä ilman kuukausien kovaa työtä, jota se yleensä vaatii? Lunasta nyt ilmainen hyvinvointianalyysi, kun se vielä on mahdollista.

Tässä on toinen maistiainen siitä mitä voit odottaa kun varaat oman ILMAISEN hyvinvointianalyysin

 • Kova totuus hyvinvointialan "asiantuntijoista" Paljastamme, mitä todella tapahtuu kulissien takana ja miksi energisemmän ja aktiivisemman arjen saavuttaminen näyttää kiireisessä arjessa niin paljon vaikeammalta kuin se todellisuudessa on.

 • 7 pientä vinkkiä, jotka auttavat sinua saavuttamaan energisemmän ja aktiivisemman arjen nopeasti ja helposti Olen käyttänyt näitä vinkkejä ja niksejä nopeuttaakseni asiakkaideni tuloksia, jotta he voivat saavuttaa energisemmän ja aktiivisemman arjen paljon nopeammin – nyt SINÄ voit tehdä samoin!

 • Miksi "kaikki tai ei mitään" -ajattelu ei ole paras valinta kiireisille henkilölle Ajatteletko, että sinun täytyy muuttaa koko elämäntapasi kerralla saavuttaaksesi energisemmän ja aktiivisemman arjen? Väärin! Näytämme sinulle, miksi asiaan liittyy paljon enemmän kuin ensi silmäyksellä näyttää ja mitä sinun tulisi sen sijaan tehdä.

 • Oleellinen avain energisemmän ja aktiivisemman arjen saavuttamiseen mahdollisimman nopeasti Tämä kaikkein tärkein palanen palapelissä on ratkaiseva energisemmän ja aktiivisemman arjen saavuttamisessa, ja ilman sitä olet tuomittu epäonnistumaan – varmista, että sinulla on tämä hinnalla millä hyvänsä!

 • ​Mitä ei koskaan tule tehdä, kun yrität saavuttaa energisemmän ja aktiivisemman arjen Älä koskaan, IKINÄ tee tätä matkallasi kohti energisempää ja aktiivisempaa arkea (ellet halua pysyä väsähtäneenä ja passiivisena VUOSIA pidempään kuin tarve vaatisi).

100% tulostakuuni sinulle

Kun liityt mukaan valmennukseeni saavuttaaksesi energisemmän ja aktiivisemman arjen, voit sijoittaa luottavaisin mielin, sillä olet aina suojattu 100% tulostakuullani. Erittäin epätodennäköisessä tapauksessa, että emme voi auttaa sinua saavuttamaan merkittävää parannusta energiatasoissasi ja aktiivisuudessasi 90 päivässä, työskentelen tarvittaessa ilmaiseksi kanssasi niin kauan, jotta saavutat tavoitteesi.

Jos emme ole vielä aikaisemmin tavanneet, nimeni on Arttu Pakkanen

Oletko kiireinen ammattilainen, joka tuntee olonsa jatkuvasti väsyneeksi ja stressaantuneeksi, ja joka ei löydä aikaa huolehtia omasta hyvinvoinnistaan? Kiireinen aikataulu ja loputtomat velvollisuudet saavat sinut tuntemaan, että energisemmän ja aktiivisemman arjen saavuttaminen on mahdotonta.

Jos et puutu tähän ongelmaan, saatat huomata, että energiatasosi jatkavat laskemistaan ja stressi ottaa yliotteen elämästäsi. Tämä voi johtaa uupumukseen, terveysongelmiin ja jopa vaikuttaa negatiivisesti työ- ja perhe-elämääsi. Ilman muutosta, voit menettää kontrollin hyvinvoinnistasi ja pahoinvoinnista tulee arkea.

Kuvittele herääväsi aamuisin virkeänä, täynnä energiaa ja valmiina kohtaamaan päivän haasteet. Kuvittele, että pystyt paremmin hallitsemaan stressiäsi ja löytämään tasapainon työ- ja perhe-elämän välillä. Tämä on täysin mahdollista yksinkertaisilla ja tehokkailla strategioilla, jotka sopivat kiireiseen arkeen.

Varaa nyt ilmainen konsultaatioaika ja hyödynnä tämä upea mahdollisuus muuttaa elämäsi – täysin ilman riskiä.

Oletko vielä epäileväinen? Ei hätää, se on täysin luonnollista ja asiaankuuluvaa...

Kuvittele herääväsi aamuisin virkeänä, täynnä energiaa ja valmiina kohtaamaan päivän haasteet. Kuvittele, että pystyt hallitsemaan stressiäsi paremmin ja löytämään tasapainon työ- ja perhe-elämän välillä. Onko tämä liian hyvää ollakseen totta? Saatat epäillä, voiko kiireinen henkilö todella saavuttaa tällaisen muutoksen.

Skeptisyys ja epäily ovat täysin luonnollisia ja kuuluvat asiaan. On ymmärrettävää, että kiireisessä arjessa voi olla vaikea uskoa nopeisiin ja pysyviin muutoksiin. Olet ehkä kokeillut monia eri tapoja ilman merkittäviä tuloksia.

Monet valmentajat lupaavat yksinkertaisesti liikoja, ilman minkäänlaisia takuita tavoitteen saavuttamisesta.

Haluan tarjota sinulle ilmaisen hyvinvointianalyysin, joka ei sido sinua mihinkään.

Sen tarkoitus on auttaa sinua näkemään selkeämmin muutoksen mahdollisuus, jotta voit antaa luvan itsellesi innostua muutoksesta.

Jos pystyn auttamaan sinua valmennukseni avulla saavuttamaan tavoitteesi nopeammin ja yksinkertaisemmin kuin yrittäisit itse, myönnän sinulle täyden 100% onnistumistakuun.

Varaa ilmainen hyvinvointianalyysi ja näytän sinulle, miten pystyt parantamaan omaa hyvinvointiasi vaikka olisit kokeillut aiemmin jo lukuisia erilaisia keinoja ja joutunut pettymään.

Kun olen auttanut sinua ilmaisessa hyvinvointianalyysissa ensin, voit sen jälkeen rauhassa pohtia, olenko luottamuksesi arvoinen.

Lunasta ILMAINEN hyvinvointianalyysi & reseptikirja, joka ei velvoita jatkotoimiin (99€)

Tämän sitoumuksettoman etätapaamisen aikana keskustelen kanssasi erityistilanteestasi ja siitä, kuinka voin auttaa sinua saavuttamaan energisemmän ja aktiivisemman arjen mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Tässä on vielä muutamia poimintoja jotka tulet oivaltamaan ILMAISEN hyvinvointianalyysin aikana...

 • Kuinka optimoida energiatasoja vain muutamassa viikossa ilman kalliita lisäravinteita tai muotidieettejä

 • Tarkka malli, jonka avulla asiakkaani ovat päässeet voimattomuudesta ja energiseen oloon, jolloin he ovat pystyneet innostumaan taas omista harrastuksistaan ja unelmistaan

 • Suurin ongelma, jonka vuoksi ihmiset tulevat luokseni ja joka pitää heidät väsyneenä ja ärtyneenä - huolimatta siitä, vaikka he koittaisivat mitä ratkaisuksi!

Tämä on VAIN kiireisille henkilöille, jotka ovat vakavissaan energisemmän ja aktiivisemman arjen saavuttamisesta mahdollisimman lyhyessä ajassa, ja paikkoja ilmaiseen konsultaatioon on rajoitetusti (konsultaation arvo 99€). Syötä tietosi alla nyt välttääksesi pettymyksen ja varmistaaksesi oman konsultaatiosi.

Vastaa alla oleviin kysymyksiin, jotta voin auttaa sinua hyvinvointianalyysissa parhaalla mahdollisella tavalla 👇

🔒 Me emme koskaan myy tai jaa tietojasi kenellekään. Tietosi ovat turvassa. Tämä on lupaus.

Personal trainer Arttu Pakkanen. Kaikki oikeudet pidätetään. 2024. Tietosuojaseloste