- Rajoitetun ajan voimassa oleva tarjous uusille asiakkaille -

Ilmainen etäkonsultaatio: Saat alkukartoituksen, konsultaation ja jatko-ohjeistuksen elämäntapamuutoksen toteuttamiseksi hintaan 0 euroa

Voit etäkonsultaation jälkeen rauhassa päättää, aloitatko valmennuksen kanssani

Jos päätät aloittaa valmennuksen kanssani, saat kampanjan ansiosta huippusuositun reseptikirjan ja henkilökohtaisen muutossuunnitelman ilmaiseksi (Valmennuksella on 100% muutostakuu)!

*Vain uudet asiakkaat ovat oikeutettuja tähän tarjoukseen.

Saat kaiken tämän ilmaisen kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen keskittyvän etäkonsultaation aikana:

  • ​Minulle on tärkeää, että sinä asiakkaana tunnet tulevasi ymmärretyksi ja saat parhaan mahdollisen avun etätapaamiselta. Tästä syystä aloitan tapaamisen kokonaisvaltaisella kartoituksella, jonka avulla pystyn selvittämään tarkasti mitä tarvitset onnistuneen elämäntapamuutoksen toteuttamiseksi ja miksi et ole onnistunut aiemmin.

  • Etätapaamisen aikana teen arvion millainen eteneminen soveltuu sinulle parhaiten ja teen henkilökohtaisen jatkosuunnitelman.

  • ​Jos päätät etäkonsultaation jälkeen jatkaa suosittelemaani valmennukseen, saat kampanjan ansiosta ilmaiseksi huippusuositun reseptikirjan ja henkilökohtaisen muutossuunnitelman, jotta pystyt muuttamaan ruokatottumuksiasi helposti ja nopeasti paremmaksi sekä löydät itsellesi sopivan tavan edetä elämäntapamuutoksessa.

  • Suosittelemallani valmennuksella on aina täysi 100 % muutostakuu. Reilu peli ja sinulle täysin riskitön vaihtoehto sijoittaa omaan hyvinvointiisi.

Miten Personal trainer voi auttaa minua elämäntapamuutoksen toteuttamisessa?

Elämäntapamuutoksen toteuttaminen voi tuntua suurelta muutokselta. Usein muutos aloitetaan suurella innolla, mutta pelkän innostuksen avulla on hankala saada pysyviä muutoksia.

Se, ettet ole onnistunut aiemmin elämäntapamuutoksessa ei ole sinun syysi. Monesti ongelman juurisyy löytyy muualta kuin motivaatiosta tai päättäväisyydestä.

Lisääntyvät vaatimukset niin töissä kuin vapaa-ajalla, liikunnan tuntuminen raskaalta, ruokailujen tarkkaileminen, motivaation puute, väsymys, liikkuminen yksin, ajanpuute... ovat vain muutamia syitä, jonka takia elämäntapamuutoksen toteuttaminen voi tuntua jatkuvalta aloittamisen ja lopettamisen kierteeltä.


Kestävän elämäntapamuutoksen toteuttamiseksi tarvitaan useita pieniä askelia, joiden tarkoitus on muuttaa elämääsi kokonaisuutena - on tärkeää keskittyä myös muuhun kuin vain liikkumiseen ja syömiseen.

Lopulta kyse on elämän eri osa-alueiden huomioimista ja yhteensovittamisesta. Kaikki vaikuttavat toisiinsa ja niistä syntyy kokonaisuus.

Turvallisen ja tehokkaan muutossuunnitelman avulla pystyn vaikuttamaan tarkasti suoraan ongelman juurisyyhyn. Työstämällä elämääsi kokonaisuutena, sinun ei tee mieli luovuttaa enää samalla tavalla kuin ennen. Näin et joudu jatkuvasti taistelemaan itseäsi vastaan ja kieltämään itseltäsi asioita.

Hyödynnän valmennuksessa lyhytterapian menetelmiä, jolloin voimme muokata tiedostamattomia ajattelu- ja toimintamalleja, jotta saat pystyvyyden tunteen ja ymmärrät paremmin omaa toimintaasi.

Kun aloitat muutoksen, ylimääräinen turvotus katoaa ja energiatasosi optimoituvat, jolloin jaksat paremmin niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Oletko skeptinen? Ei hätää, et ole varmasti ainoa. Monet aiemmat asiakkaani, jotka ovat saavuttaneet tavoitteensa valmennuksen avulla, ovat ajatelleet aluksi samalla tavalla. Se on täysin luonnollista ja asiaankuuluvaa.

Kun aloitat muutoksen kanssani, saat matkakumppanin, joka tietää tarvittavat muutoksen askeleet ja pystyy ohjeistamaan kädestä pitäen niiden toteuttamisessa. Pystyn auttamaan sinua vaikeina hetkinä ja autan sinua oivaltamaan asioita, jotta ymmärrät itseäsi paremmin muutoksen aikana. Lisäksi varmistan, että kuljet kokoajan oikeaan suuntaan.

Yksilöllisen muutossuunnitelman avulla saat tarvittavat askeleet elämäsi muuttamiseen kokonaisuutena. Kanssani et keskity vain liikkumiseen ja ravitsemukseen, vaan minua kiinnostaa aidosti tietää elämästäsi muutakin. Vain näin pystyn auttamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla saavuttamaan pysyvän muutoksen.

Olen yrittänyt jo aiemmin... miten tämä eroaa aiemmista yrityksistäni muuttua?

Kun lähdet tavoittelemaan kestävää elämäntapamuutosta, on tärkeää keskittyä elämään kokonaisuutena. Se pitää sisällään muun muassa nämä:

1. Ruokavalio ja ravitsemus
2. Liikunta
3. Unenlaatu ja riittävyys
4. Stressinhallinta
5. Psyykkinen hyvinvointi
6. Sosiaalinen elämä

Jos olet aiemmin keskittynyt vain 1. ja 2. kohtaan, et ole saavuttanut vielä täyttä potentiaaliasi. Kaikkia vaikuttavat lopulta toisiinsa ja kun huomioit kaikki osa-alueet, voit moninkertaistaa todennäköisyytesi onnistua.

Valmennuksessa määrittelen, mihin sinun kannattaa keskittyä. Näin saat käytettyä rajallisen aikasi ja energiasi vain muutoksen kannalta olennaisiin asioihin.

Toimiiko valmennus minulle?


Ilmaisen etäkonsultaation avulla pystyn selvittämään tarkasti, soveltuuko valmennus sinulle.

Tarjoan valmennukselle aina täyden toimintatakuun sen jälkeen, kun olen ensin varmistanut sen sopivan sinulle.

Jos et jostain kumman syystä saavuttaisi yhdessä sovittua muutosta valmennuksen avulla, työskentelen tarvittaessa niin kauan ilmaiseksi, jotta saavutat tavoitteesi.

Reilu peli ja sinulle täysin riskitön vaihtoehto sijoittaa omaan hyvinvointiisi.


Mitä tämä maksaa ja sitoudunko johonkin?


Etäkonsultaation aikana tapahtuva alkukartoitus, konsultaatio ja ohjeistus jatkoa varten ovat täysin ilmaisia. Jos alkukartoituksen perusteella pystyn auttamaan sinua, suosittelen sinulle parhaiten soveltuvaa valmennusta ja annan sille täyden toimintatakuun.

Löydämme varmasti jokaiseen elämäntilanteeseen sopivan ratkaisun. Voit antamani suosituksen jälkeen rauhassa päättää, olisiko tämä sopiva ratkaisu tilanteeseesi.

Mitä kaikkea tämä erikoistarjous pitää sisällään?


Saat etäkonsultaation aikana alkukartoituksen, konsultaation ja ohjeistuksen jatkoa varten ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia jatkosta.

Jos alkukartoituksen perusteella pystyn auttamaan sinua, suosittelen sinulle parhaiten soveltuvaa valmennusta ja annan sille täyden toimintatakuun.

Jos aloitat suosittelemani valmennuksen kanssani, saat myös kampanjan ansiosta huippusuositun reseptikirjan ja henkilökohtaisen muutossuunnitelman täysin ilmaiseksi.

Mitä ilmainen yli 300-sivuinen reseptikirja tarkoittaa ja mitä hyötyä siitä on?

Huippusuositun reseptikirjan avulla voit muuttaa ruokatottumuksiasi paremmaksi helposti ja nopeasti. Löydät reseptikirjasta terveellisiä, maistuvia ja kiireiseen arkeen sopivia reseptejä.

Reseptikirja sopii sinulle jos haluat optimoida energiatasojasi ja saavuttaa tavoitteesi nopeammin käytännöllisellä tavalla.

Reseptikirjan avulla et joudu luopumaan lempiruoistasi, vaan voit pikemminkin keskittyä lisäämään ruokavalioon hyviä valintoja vaivattomalla tavalla.

Näin koet edistymisen tunteita ja innostut jatkamaan hyvien valintojen tekemistä jatkossakin, rajoittavien dieettien sijaan.

Reseptit sisältävät aivan tavallista kotiruokaa ja niissä on huomioitu myös osa erityisruokavalioista (maidoton ja lihaton).

Mitä ilmainen henkilökohtainen muutossuunnitelma tarkoittaa ja mitä hyötyä siitä on?

Kun haluat saavuttaa elämäntapamuutoksen pysyvällä tavalla, suosittelen sinulle henkilökohtaista muutossuunnitelmaa. Siinä huomioimme tarkasti tilanteesi elämän eri osa-alueilta ja sovitamme sen arkeesi käytännöllisellä tavalla. Tämä varmistaa sen, että suunnitelman avulla eteneminen on tuloksekasta ja se tuntuu omalta.

Rakentamissani henkilökohtaisissa muutossuunnitelmissa huomioidaan arkesi kokonaisuutena, tavoitteesi, aiempi liikkuminen tai liikkumattomuus, kuntotasosi, tiedostamattomat ajattelu- ja toimintamallit, ravitsemus, unen määrä ja laatu, sosiaalinen elämä, psyykkinen hyvinvointi, mahdolliset rajoitteesi, mieltymyksesi liikunnan suhteen, mitä olet valmis tekemään ja mitä et ole valmis tekemään.

Rakennan muutossuunnitelman sopimaan alkukartoituksen pohjalta juuri sinulle, jolloin sen noudattaminen tuntuu omalta ja sinun on helppo innostua muuttamaan elämääsi kokonaisuutena sen avulla, itsellesi sopivalla tavalla. Eteneminen on turvallista ja tuloksia tuovaa, kun noudatat muutossuunnitelmaa.

Joskus muutossuunnitelmaksi voi riittää liikunnan osalta vain pelkästään kävely. Haluan korostaa, ettei sinun tarvitse keskittyä vain liikkumiseen silloin, kun haluat saavuttaa pysyvän elämäntapamuutoksen.

Tärkeintä on edetä mahdollisimman pienillä askelilla, jotta pystyt sitoutumaan muutokseen.

Toimitan henkilökohtaisen muutossuunnitelman sinulle, jota voit käyttää kätevästi puhelimella ja voit halutessasi tulostaa sen myös paperille.

Saat ohjeet muutossuunnitelman oikeaoppiseen noudattamiseen videoin, kuvin ja sanallisin ohjein.

Personal trainer Arttu Pakkanen - Sinun luotettava matkakumppanisi onnistuneen elämäntapamuutoksen alusta loppuun

"Hei! Nimeni on Arttu Pakkanen, toimin täysipäiväisenä hyvinvointialan yrittäjänä ja olen työskennellyt menestyneesti Personal trainerina vuodesta 2016 asti.

Nyt tavoitteeni on, että SINÄ avaat silmäsi elämäntapamuutoksen mahdollisuudelle ja löydät itsellesi sopivan tavan edetä elämäntapamuutoksessa ja ymmärrät, miksi et ole onnistunut aiemmin.

Se, että tunnet olosi turvalliseksi, on minulle erittäin tärkeää. Tapaan ihmisiä enkä vain kehoja, joten jokainen yksilö on minulle ainutlaatuinen omien tarpeidensa ja historiansa kanssa.

 Yli 1800 ohjatun valmennustunnin ansiosta olet varmasti turvallisissa käsissä.

Odotan tapaamistamme innolla - täytä nyt yhteystietosi klikkaamalla alla olevaa painiketta. Nähdään pian!" 😊

Marko K.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Varmastikin elämäni paras päätös oli ottaa personal trainer elämääni.

Näin introverttinä uudet ihmiskontaktit on minulle hyvin vaikeita. Artun kanssa asioidessa heti ekalla tapaamisella oli rento tunnelma ja jännitykset jäi pois. Kaikilla treeni kerroilla oli rento fiilis. Hyvää ohjeistusta ja opastusta. Myös stoppailtiin, kun meinasin olla liian hätäinen 😁

Myös se että ohjeistukset ja avut eivät jääneet vain salille. Vaan esim. Whats appin kautta saa aina kiinni ja tulee neuvoja ja zemppausta jne.. tämä oli todella hyvä juttu itselle. Siitäkin saa motivaatiota sekä appi jonka saa ekan treenin alussa ja josta Arttu voi seurata treenejä myös.

Itse tarvitsin lähinnä apuja ruokavaliooni ja kadonneen motivaation löytämisen. Sainkin paljon enemmän.

Elämänlaatuni nousi kohisten. Mieli virkeämpi, olo "kevyt" ja iloisempi selkeästi. Esim. Verenpaineeni parani hälyttävästä 156 normaaliin päin 120 reilussa kk.

Painoni tippui 8kg 2 kk aikana.

Nyt uskallan jo treenata itsekseni ja tulokset vain kehittyy. Ja tiedän että Arttu on saatavilla jos tulisikin taas ongelmia.

Ehdottomasti suosittelen Arttua jos haluat satsata itseesi ja terveyteesi.”

Tuovi

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Valmentajana olit kuunteleva ja motivoiva, mutta myös vaativa sopivalla tavalla. Olit myös empaattinen ja esimerkillinen. Olit mukana minun elämäntapamuutoksessa valmentajana. Opetit tuon matkan aikana miten tulee huolehtia omasta hyvinvoinnista, terveydestä , turvallisesta treenaamisesta. Opetit myös miten tulee hyväksyä itsensä ja oppia puhumaan itselleen kauniisti , oppia rakastamaan itseään. Opetit myös nauttimaan elämästä, pienistä arkisista asioista."

Emil

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Treeni Artun tuella oli todella mielekästä ja tuloksellista! Arttu on todella asiakaslähtöinen ja hyvä kuuntelemaan, ja sen ansiosta vinkit ja neuvot olivat erittäin hyviä. Näin muutamassa kuukaudessa selkeää tulosta ja salitreeni maistuu nykyisin paljon paremmalta. Suosittelen Arttua lämpimästi antamaan treenille suuntaa ja iloa!"

Näin reseptikirjaa kommentoidaan

Tervetuloa tapaamaan minua!

Yleiset ongelmat, joissa autan asiakkaitani


✅ Motivaatio-ongelmat liikuntaa ja terveellisiä elämäntapoja kohtaan
✅ Aktiivisuuden ja ruokailujen sovittaminen kiireiseen ja stressaavaan arkeen
✅ Vaihtoehtoisten liikuntamuotojen löytäminen kuntosalitreenille
✅ Ylikierroksilla käyminen, palautumisen ongelmat, unettomuus, tunnetilojen voimakas heittely päivän aikana
✅ Painon jojoilu, dieetti kierteet
✅ Epäsäännöllinen syöminen, jatkuva napostelu ja herkuttelu
✅ Iltasyöminen, tunnesyöminen, lohtusyöminen
✅ Itsetunto-ongelmat, itsesyyttely


Valmennuksella on 100% muutostakuu

Jos päätät jatkaa etäkonsultaation jälkeen suosittelemaani valmennukseen, tarjoan valmennukselle 100 % muutostakuun. Jos et jostain syystä saavuttaisi itsellesi toimivaa tapaa toteuttaa elämäntapamuutosta, työskentelen tarvittaessa kanssasi ilmaiseksi niin kauan, jotta saavutat tavoitteesi. Reilu peli ja sinulle täysin riskitön vaihtoehto sijoittaa omaan hyvinvointiisi.

Rajoitettu määrä paikkoja

Meillä on rajoitettu määrä paikkoja vapaana. Klikkaa nyt alla olevaa painiketta ja varmista oma paikkasi, ennen kuin ne loppuvat!

PT Palvelut Arttu Pakkanen
Tynnyritie 6
02230 Espoo